Ngjarje e rëndë / Nëna braktis foshnjën me koronavirus në maternitet

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Në Palermo të Italisë ka ndodhur një ngjarje shumë e trishtë. Një grua ka br a k ti sur vajzën e saj të porsalindur, pasi foshnja u prek nga koronavirusi. Nëna e dërgoi në spital vajzën për një vizitë dhe mjekët konfirmuan se e vogla ishte infektuar me Covid-19. Menjëherë u vu në zbatim protokolli i izolimit dhe që nga ai moment, për habinë e mjekëve, nëna nuk u duk më.

“Stafi i spitalit është përpjekur përgjatë disa ditëve për të kontaktuar me të, por nuk na u përgjigj. Kështu që, u detyruam të njoftonim policinë”, tha doktoreshë Marilu Furnari.

 

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar informacioneve rreth TELEVIZIONIT duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar SERIALEVE TURKE duke klikuar këtu!