Nicktoons së shpejti edhe në Poloni

Viacom International Media Networks (VIMN) së shpejti do të nis transmetimin e kanalit Nicktoons edhe në Poloni.

Sipas Wirtualne Media, kanali i cili i dedikohet fëmijëve të moshës nga 4-10 vjeç, do të debutojë në Poloni në fillim të 2018, duke zëvendësuar Nickelodeon HD.

Nicktoons është një kanal HD i shtrirë në 24 vende në të gjithë botën.

VIMN aktualisht disponon në Poloni edhe kanalet Nick Jr., Nickleodeon dhe Nickelodeon HD.

REKLAMA
loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.