Nis numërimi mbrapsht për A2 News… Ja disa nga emrat e njohur që i bashkohen televizionit!

Data 6 Dhjetor do të të jetë dita kur do të nis transmetimi i kanalit all news në partneritet me CNN.

Kanali ka dalë në transmetim digjital të RTSH.

Numërimi mbrapsht ka filluar për A2 News, kanali informativ i Gener 2, që pritet të jetë televizioni informativ revolucionar në median shqiptare.

Falë mbështetjes së partnerit CNN, modeli që do t’i ofrohet publikut në bërjen dhe dhënien e informacionit do të jetë ai amerikan.

Pas Aurora Sulçe (Producente ekzekutive Ekonomi e Biznes), Elert Yzeiri (Producent ekzekutiv), Aulona Minga, të tjerë emra të njohur të medias i janë bashkuar televizionit të ri. Shumë prej tyre janë shfaqur publikisht në eventin e inagurimit të nisjes së transmetimeve. Emra si Anduena Llabani, Endri Xhafo, Juli Krisafi, Denisa Pasholli dhe shumë të tjerë që i shihni në fotot në vazhdim.

REKLAMA
loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.