Një konkurent i ardhshëm i YouTube nga Amazon?

Rivaliteti i Amazon me Google mund të ashpërsohet edhe më shumë, pasi gjiganti i “e-commerce” po përgatit në fshehtësi një konkurrent të Youtube.

Në fillim të muajit, Amazon ka bërë kërkesë për të bërë të tijat termat “AmazonTube” dhe “OpenTube”.

Amazon ka regjistruar edhe disa “domain”-e që kanë sinjalizuar planet e tij. Deri tani, janë regjistruar AlexaOpenTube.com, AmazonAlexaTube.com dhe AmazonOpenTube.com.

Top Channel

REKLAMA
loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.