Xhemi Shehu “zhuket” sërish

Nëse nuk je pjesë e rrjeteve sociale në ditët e sotme duket sikur “nuk ekziston”.

Jeta jonë është bërë shumë e lidhur pas tyre, saqë edhe sikur të dëshirojmë që të “zhdukemi” për pak kohë nga kjo botë viruale, ndonjëherë na duket e pamundur. Shkëputja , ndonëse jo për një kohë të gjatë, na bën të humbasim shumë “të reja” nga miqtë tanë dhe nga ana tjetër edhe miqtë  na ‘harrojnë’ ne.

Mirëpo duket se Xhemi Shehu është treguar aq e “fortë” sa të shkëputet prej tyre, por nuk e dimë për sa kohë. Nëse do të klikojmë profilin e moderatores në Instagram do të na shfaqet “Sorry, this page isn’t available” (Na vjen keq, kjo faqe nuk është e disponueshme).

Kjo nuk është hera e parë që Xhemi vendosë të “zhduket” nga Instagrami. Hera e fundit ishte para pak kohësh, e cila pasi u rikthye kuptuam se në profilin e saj kishte një ndryshim: nuk mund t’’ia merrnim fotot me ‘embed’.

 

Nuk përjashtohet mundësia që proflili i saj të ketë rënë pre e hackerave, por nisur nga hera e fundit mendojmë që ka qenë një zgjedhje personale. Për pak kohë do të na mungojnë komentet dhe postimet e saj plot humor tek profilet e miqve më të ngushtë.

Xhemi, rikthehu sa më shpejt…

 

REKLAMA
loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.