Nuk kanë të ndalur sukseset e “Doktori i Mrekullive”

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Madd Entertainment ka njoftuar lajme të reja për serialin “Doktori i Mrekullive”.

Ndërsa së shpejti do jetë në transmetim në Televizionin Klan, prodhimi do të transmetohet dhe në 9 vende të tjera duke kaluar në 66 shtete gjithësej që e transmetojnë.

Ai tashmë është shitur në Spanjë, Uruguai, Porto Riko, Kosta Rika, Estoni, Pakistan, Indi, Izrael dhe Afrika e Jugut.

Sidoqoftë, televizionet me të cilët është bërë marrëveshja nuk janë specifikuar për momentin.

“Doktori i Mrekullive” është një spin off i The Good Doctor një prodhim korean.

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar informacioneve rreth TELEVIZIONIT duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar SERIALEVE TURKE duke klikuar këtu!