Nuk keni pse prisni ditë të tëra, The Voice Kids 3 do të vijë së shpejti dhe me ngjyra të reja!

Top Channel mesa duket nuk është menduar shumë gjatë për rinovimin e një sezoni të tretë për versionin për fëmijë të “The Voice” duke treguar se edicioni i dytë që përfundoi të Premten në mbrëmje, ka qenë mjaft i suksesshëm.

Disa orë pas përfundimit të The Voice Kids 2, Top Channel ka hapur aplikimet për The Voice Kids 3, duke prezantuar gjithashtu edhe imazhin e ri që do ketë edicioni i ardhshëm.

Ajo që shihet në web-in zyrtar të The Voice, është ngjyra e zezë dhe e verdhë duke ndërruar krejtësisht ngjyrat qe kemi parë nga edicionet e spektaklit në vite. Logoja gjithashtu ka ndryshuar ngjyrat e saj.

Aplikimi ka startuar tashmë dhe TCH fton të gjithë fëmijët nga mosha 6-14 vjeç të aplikojnë në faqen e dedikuar http://thevoice.top-channel.tv/ nën mbikqyrjen e prindit.

Ndërkohë që mbetet vera për të zbuluar datat e audicioneve të The Voice Kids 3./IMA/