Ofertat e platformave Digitalb dhe Tring për digjitalizimin

Nëse ende nuk e dini duke filluar nga nesër, 10 Shtator 2018, për qarkun e Tiranës dhe Durrësit transmetimet analoge televizive do të ndërpriten.

Për të vazhduar ndjekjen e programeve të ofruara nga televizionet që transmetojnë në këto dy qarqe të gjithë qytetarët që nuk disponojnë një televizorë të gjeneratës së fundit do të duhet të pajisen me një dekodër DVB T2.

Nëse ende nuk e keni blerë dekoderin atëherë ky është momenti që të drejtoheni në pikat e shitjes së dyqaneve të elektronikës, apo pse jo në dyqanet e dy platformave Digitalb dhe Tring, të cilat pikërisht për këtë proces kanë menduar të hedhin në treg dekoderin e tyre me oferta  promocionale.

Në vazhdim ofertat aktuale midis të cilave mund të zgjidhni. Çmimi është i njëjtë, ju mbetet të zgjidhni në bazë të preferencave , Digitalb apo Tring?

Ndërsa për periudha më të gjata anonim dekoderin ofrohet fala.

REKLAMA
loading...

1 Koment

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.