Prezantohet logo e re Vizion Plus

Ndryshimi i logos është një restyle i logos on-air të këtij televizioni.

Ky është ndryshimi më i madh që logo on air e Vizion Plus pëson në këto 20 vjet duke reflektuar dëshirën dhe ambicien e kësaj media për tu përshtatur me zhvillimet e fundit e transformimet që teknologjia ka sjellë.

Ndërsa trekendeshi mbetet si simbol i epokes digjitale, “+”-si emblematik i pjerrët me anë të rrumbullakosura zevendësohet nga fjala “plus”, shkruar me një font modern minimalist pa cepa (sans seriff) per ti dhënë logos me shumë lexueshmeri kur shikohet nëpërmjet aplikacioneve në web.

Logo do të intepretohet herë pas here mbi ekran duke u berë treguesja e programeve në transmetim dhe atyre që do vijnë duke shërbyer si një lloj “navigatori” i teleshikuesve të këtij kanali.

REKLAMA
loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.