Oktapod, nga shtatori 4 herë në javë!

Formati late-night talk show Oktapod, me ide dhe prezantim nga Turjan Hyska, rikthehet në ekranin e Vizion Plus.

Pas suksesit në sezonin e kaluar, ky format ndryshe nga sezoni i parë do të trasmetohet 4 herë në javë, nga e marta deri të premten pas orës 22:00, duke filluar nga muaji shtator.

Ndryshe nga “rrjedha e qetë” dhe e shtrirjes së argumenteve të një talk show, ky program sjell disa lloje intervistash të pa realizuara më parë në median shqiptare. Çdo I ftuar përfshihet në një situatë të caktuar duke shoqëruar intervistën me skenografi dhe efekte audio, për të marrë maksimumin prej tij. Oktapod thotë me zë të plotë, ngjarje a ndodhi, që përshpëriten në të përditshmen, por që nuk marrin vokacion publik, edhe për shkak të ndonje kompleksi tipik apo edhe frike.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.