Përgjithmonë e Jotja: Angustia lidhet me miken e saj të vjetër, Rakelën // 02.03.2018

Irani lufton kundër një krimineleje të rrezikshme. Angustia nuk ka ku të shkojë dhe nga dëshpërimi, i telefonon mikes së saj të vjetër, Rakelës.

Pavarësisht refuzimit të Davidit, vejusha e re i pranon Angustian dhe Vanesën në rezidencën e saj. Sikur të mos mjaftonte kjo, ajo ofrohet të punësojë avokatin Kansiano që të merret me mbrojtjen e Iranës.

Nelsoni do të rrijë në apartamentin e Gabrielit, por ai pret dy të afërm: Avokatin Kansiano dhe motrën e tij, Veronikën

REKLAMA
loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.