Përgjithmonë e Jotja: Huanço në apartamentin e Bernandos // 05.03.2018

Huanço shkon në apartamentin e Bernardos për të penguar dasmën e Citlalit. Fatkeqësisht, ajo i thotë se është Nelsoni ai që dashuron.

Si do të shkojë nata e parë e martesës? Avokati Stefano lexon amanetin e fundit dhe testamentin e Armandos.

Davidi dhe Olvido trashëgojnë kompaninë, por pasurinë më të madhe e merr Olvido. Kushti i vetëm është që vajza e luleve të jetojë në vilë.

REKLAMA
loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.