Përgjithmonë e Jotja: Vajza e luleve dëbon Angustian, Vanesën dhe Eufrasian // 06.03.2018

Bernardo zbulon se Nelsoni drogoi Çitlalin në natën e parë të martesës.

Irana i thotë avokatit Stefano se e urren Olvidon dhe se nuk do të ndalet deri sa ta shkatërrojë vajzën e luleve.

Olvido shkon në vilë të përmbushë amanetin e të atit.

Pa i interesuar se çfarë thotë Rakela, vajza e luleve dëbon Angustian, Vanesën dhe Eufrasian.

REKLAMA
loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.