‘Për’Puthen’ përjashton njërin prej djemve: Konkurrenti theu rregullin e programit!

Një prej mini-rregullave të programit “Për’Puthen” është që konkurrentët të mos krijojnë asnjë marrëdhënie gjatë kohës që dalin në takime me një nga vajzat, Inën apo Antonetën.

Në rubrikën e sotme të Për’Puthen, moderatorja Nevina Shtylla, publikoi në ekran një video të cilën dikush e kishte dërguar në redaksi, ku shfaqej njëri prej djemve, Eno, teksa puthej me një vajzë në një club.

 

Drejtuesit e programit thanë se qëndrimi i tij është në dorë të produksionit, ndërkohë që Eno nisi të tregonte si për t’u hakmarrë se nuk ishte i vetmi që kishte thyer rregullin.

“Kjo është e vërtetë. Kam dalë me dikë dhe kam thyer rregulloren, kështu që do të pranoj çdo pasojë, por s’jam i vetmi këtu që e kam thyer këtë rregullore.”- u shpreh Eno i cili pas disa këmbënguljeve nga ana e të pranishmëve të tjerë, ai përmendi emrin e Antonetës.

 

 

 

 

 

 

 

 

“Në foto dhe me sytë e mi mund ta them drejtëpërdrejtë, që kam parë Antonetën me dikë tjetër jashtë këtij emisioni.”- vazhdoi ai, akuzë që shkaktoi reagimin e menjëhershëm të Antonetës, e cila mohoi të ketë një lidhje jashtë “Për’Puthen”.

Pas një debati mes tij dhe Antonetës vajzat u shprehën hapur që nuk iu pëlqeu të shihnin Enon, duke u puthur me një vajzë tjetër jashtë programit.

Në fund të diskutimit, produksioni vendosi që Eno të largohej nga “Për’Puthen”.

REKLAMA
loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.