Përputhen, takimi i Fjorelës e Mevlanit, dikush “futet” në mes dhe bën “lëmsh” gjithçka | VIDEO

“PërPuthen”, erdhi këtë të hënë me takimin e parë të këtij sezoni, të zhvilluar mes Mevlanit dhe Fjorelës.

Pjesa e parë e takimit u duk se shkoi mirë, por një moment që nuk kaloi pa u komentuar nga konkurrentët ishte fakti që gjatë gjithë kohës në takim, Mevlani përmendte Shqipen.

Kjo siç u pa, riktheu buzëqeshjen e Shqipes dhe nuk nervozoi aspak Fjorelën, e cila u shpreh se këto janë takimet e para dhe gjëra të tilla janë mëse të kuptueshme. Ndërsa Mevlani, u shpreh se interesi i tij është Shqipja dhe kërkon një takim me të.

Prezantuesja Bora Zemani, paralajmëroi se në fund të takimit mes Fjorelës dhe Mevlanit ka ndodhur një incident, por për të mësuar më shumë na duhet të presim puntatën e ardhshme…