“Përrallë”, Eneda Tarifa xhiron videoklipin në Londër

Arena ndërkombëtare e Eurovision, po përgatitet që pas shumë javësh të mirëpres konkurentët dhe njëkohësisht të përzegjedhurit nga vendi i tyre, po ashtu edhe ata po bëjnë gati përgatitjet  për realizimin e videoklipeve.

Ndërsa në disa vende ende nuk është zgjedhur fituesi, Eneda Tarifa, këngëtarja që do të përfaqësojë Shqipërinë në Eurovision fituese e Fest54, me këngën “Përrallë” e cila do të vij në versionin anglez në të cilin do të përformohet, me titull “Fairtyle Love” është duke realizuar videoklipin e këngës “Fairtyle Love” në versionin e gjuhës angleze.
Videoklipi është duke u xhiruar aktualisht në kryeytetin e Britanisë, Londrën, ku do të vij shumë shpejt për publikun.

InfoMedia Albania//Justin Kasaj

REKLAMA
loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.