Plani i hakmarrjes ndaj Cesar po shkon mirë. Sot në “Duaje Jetën” – 3 Shkurt

Valdriene i kërkon Jonas të gjej një formë për të future Atilion në burg. Aline i tregon Marias se plani i hakmarrjes kundër Cesar po shkon më së miri. Pilar i kërkon Silvias që ta mbrojë në proçesin e divorcit. Nido shkon në spital për ti dhënë lamtumirën Paulitës dhe i kërkon Palomës një përqafim.