Programet e Top Channel drejtpërdrejtë në platformën OTT falas

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Top Channel prezantoi më 16 tetor, në ditëlindjen e themeluesit të Top Media-s, platformën e tij OTT.

Ndjekësit e Top Channel në botë kanë mundësi të ndjekin direkt transmetimin, por edhe programet e tij duke shkarkuar aplikacionin Top Channel TV që ndodhet si në Apple Store ashtu edhe për Play Store për pajisjet Android.

Aplikacioni mund të shkateleshkarkohetvizorët smart, telefonët smart, tabletët dhe kompjuter. Pasi e instalimit, do të kërkohet vendosja e një numëri telefoni dhe një kod. Pas kësaj keni mundësi të ndiqni Top Channel, pa antene, pa kabull direkt.

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar informacioneve rreth TELEVIZIONIT duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar SERIALEVE TURKE duke klikuar këtu!