Kastro Zizo sjellë Urta Fest, festivali më i ri i talenteve të reja nga sonte në RTSH 1

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Duke filluar nga sonte, ora 23.00 në ekranin e RTSH 1 ka nisur transmetimin URTA FEST.

“Urta Fest” është një format talentesh që do ju shoqërojë për 12 netë radhazi që ka për qëllim promovimin e artistëve të rinj kryesisht të rrymës hip hop, reggae, reggaeton, dance hall e RnB, etj.

Nën prezantimin dhe idenë e Kastro Zizo dhe jurinë e përbërë nga Alban Kondi e Indri Topi.

Episodi i parë nis me konkurrimin e dy artistëve të rinj, Franchy dhe Dioh.

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar informacioneve rreth TELEVIZIONIT duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar SERIALEVE TURKE duke klikuar këtu!