Programi i Mbrëmjes – 05/03/2016

#IMAprimeTime // PROGRAMI I MBREMJES, E Shtunë 05/03/2016

Programet që ofrojnë televizionet kryesore shqiptare në mbrëmje.

rtsh

RTSH | Ora 21.00 Film [Premiere] Live Streaming

top-channel

TOP CHANNEL | Ora 21:00 Sherbyese te Djallezuara [Serial Amerikan]

tv-klan

TV KLAN | Ora 21:00 Gjeniu i Vogel [Sezoni 7 – Nata 1 LIVE]

Spektakli me I madh i talenteve te vegjel! Atje ku femijet maten me te rriturit! Atje ku nga “ i panjohur” behesh nje “star”! Nje program nga: Pandi Laco, Bledar Laco. Prezantuese: Kela Huta

vplus

VIZION PLUS | Ora 21.00 Al Pazar [Variete] Live Streaming

AL-PAZAR-Humor-satire-gare. Eshte nje shfaqje ku ne bosht eshte loja, shakaja e kripur dhe e zgjuar me realitetin tone e ngerthyer nepermjet lajmit politik, ekonomik dhe social por edhe nga bota e artit dhe e kultures, prej vendit dhe jo vetem.