Programi i Mbrëmjes | 15/12/2017

#IMAprimeTime // PROGRAMI I MBREMJES, E Premte 15/12/2017

Programet që ofrojnë televizionet kryesore shqiptare në mbrëmje.

TOP CHANNEL | Ora 20:35 Përballë [Emision Politik]

Përballë është një emision politik i bazuar mbi intervistën ballafaquese me njerëz të rëndësishëm të politikës dhe vendimmarrjes dhe përballjen mes palëve politike për çështje të rëndësishme të javës nga gazetari Lutfi Dervishi.

top-channel

 TOP CHANNEL | Ora 21:00 Top Show Magazine [Talk Show]
Top Show është një program i formatit Talk Show, drejtuar nga gazetari Alban Dudushi.

tv-klan

TV KLAN | Ora 21:05 Zonë e Lirë [Talk Show]

Nje emision nga Arian Cani, tema pikante, politike dhe muzike si dhe gjithmone te ftuar interesante.

vplus

VIZION PLUS | Ora 21.00 Oktapod [Talk Show] Live Streaming

Cila eshte zgjedhja juaj per sonte? Komentoni me poshte!