Programi i mbrëmjes 21/06/2014

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

#IMAprimeTime // PROGRAMI I MBREMJES, E SHTUNE 21/06/2014

logoRTSH | 21.00 Gjermani – Gane [Boterori Brasil 2014]


topchannelTOP CHANNEL | 20:55 Mjeshter Mashtrimi [Film]


klanTV KLAN | 21:00  Kenga Ime [Nata finale]

“Kenga Ime”, nje spektakel, nje cikel prej 15 javesh qe vjen si nje format televiziv dhe qe ka si bosht muziken popullore e qytetare.


viziiiiVIZION PLUS | 20:45 Al Pazar [Best Of]

______________


asALBANIAN SCREEN | 21:00 Ligj dhe Rend [Film]

______


Cila është zgjedhja juaj për këtë mbrëmje? Komentoni më poshtë.