Programi i Mbrëmjes 21/10/2016

#IMAprimeTime // PROGRAMI I MBREMJES, E Premte 21/10/2016

Programet që ofrojnë televizionet kryesore shqiptare në mbrëmje.

top-channel

TOP CHANNEL | Ora 21:00 Top Show Magazine  [Talk Show]

tv-klan

TV KLAN | Ora 21:00 Zonë e Lirë [Talk Show]

“Zonë e Lirë” është një emision me karakter gjeneralist, i cili mbështetet mbi aktualitete të ndryshme, politike, sociale dhe kulturore, lokale dhe ndërkombetare, duke i përcjellë ata nëpërmjet personazheve që ideatori dhe drejtuesi i emisionit, Arian Çani fton në studio. Këto personazhe janë protagoniste direkt ose indirekt të këtyre ngjarjeve. Promovimi është në thelb te intervistat që zhvillohen në studio.
Politikanë, artistë, shkrimtarë, gazetarë, shkencëtarë janë çdo të premte protagonistë, autorë, apo “viktima” të ngjarjeve apo ndodhive të ndryshme duke rrëfyer e dëshmuar historitë e tyre, e në këtë mënyrë, duke hedhur më shumë dritë mbi to.

vplus

VIZION PLUS | Ora 20:45 Oktapod [Talk Show] Live Streaming

rtsh

RTSH | Ora 20.45 Nuk ka informacion Live Streaming

REKLAMA
loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.