Renato Mekolli reagon pas akuzave për paaftësi dhe vjedhje të recetave!

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Renato Mekolli diteve te fundit ka qene ne qender te mediave online per akuzat ne emer te tij per paaftesi ne profesion, fakte te hedhura online nga shefi shqiptar Florian Grainca dhe nga disa burime anonime qe tregojne se recetat e tij jane te vjedhura.
Pas ketyre lajmeve qe po bejne te dyshojne edhe publikun dhe sipatizantet e Renatos, ky i fundit ka reaguar sot me nje status ne profilin e tij facebook ku shkruan:

Kur të vij momenti do flas edhe unë.Por me punën time.Dhe me njerëzit e thjeshtë do flas me ta në restorantin tim,me…

Posted by Renato Mekolli on Sabato 12 dicembre 2015