Renato Mekolli zbulon kuzhinën e “Hells Kitchen”

Ashtu si ju kemi informuar edhe më parë, formati i njohur ndërkombëtar i kuzhinës “Hells Kitchen” do të vijë edhe në versionin shqiptar në Top Channel për këtë sezon televiziv.

Renato Mekolli, drejtuesi i emisionit ka bërë edhe prezantimin e parë të formatit duke na treguar pak nga skena e formatit i cili do të fillojë ktë muaj.

Në rrjetet e tij sociale, Renato ka publikuar edhe kuzhinën e formatit të gatimit, e cila duket e thjeshtë dhe e përshtatur në formën e një ambienti kuzhine ku dominojnë ngjyrat e zjarrit por edhe e kaltra dhe bluja, që janë në grup-ngjyrëshin e Top Channel.

A typical episode begins with a challenge between the teams; the winning team gets some sort of a reward that usually involves some sort of recreational activity outside the Hell’s Kitchen, while the losers are given a “punishment” that usually involves some sort of menial task.

Një episod i “Hells Kitchen” do të karakterizohet nga një sfidë midis skuadrave; skuadra fituese do të marri një shpërblim i cili përfshin disa argëtime jashtë kuzhinës, ndërsa humbësit do të marrin “ndëshkim” një detyrë kuzhine si psh. larja e pjatave.

Pjesa e dytë e emisionit, është një shërbim darke. Çdo skuadër

The second part is a dinner service,ku secili ekip punon në kuzhinën e vet, duke u përpjekur nën mbikëqyrje të ngushtë dhe hiperkritike nga shefi i kuzhinës të përfundojë shërbimin pa u përjashtuar për gabimet e bëra gjatë gatimit./IMAlbania.com/