Ribashkimi i cast-it të ‘’Friends’’ që të gjithë po e prisnin prej vitesh – ndodhi. [VIDEO]

Gjatë një vizite që dukej më se rutine nga Jennifer Aniston në Jimmy Kimmel Live! u kthye në një ribashkim të cast-it të serialit shumë të famshëm ‘’Friends’’. Të gjithë mezi po e prisnin këtë ribashkim që pritej të ndodhte prej vitesh.

Courtney Cox dhe Lisa Kudrow respektivisht hynë në skeç-in e improvizuar nga Jennifer Aniston dhe Jimmy Kimmel si të ftuara. I gjithë skeçi u filmua në një replikë të kuzhinës së Monica-s nga seriali komedi.

IMA / Florion Peni