Rikthehet A1 Report

Pas shkrirjes së tij në fillim të Shtatorit të vitit të kaluar, televizioni informativ A1 Report, i cili u shkri në dy televizione të veçanta përkatësisht Report TV dhe A1 TV, do të rithehet sërish.

Burime të sigurta për InfoMedia Albania tregojnë se ky televizion do të rikthehet sërish në transmetim por që lë me pikpyetjen nëse Report TV do të ribashkohet përsëri me të.

Aktualisht televizioni i rikrijuar është ende në fazat e para të tij, me plotësimin e stafit.

InfoMedia Albania // J.Kasaj| Nuk lejohet riprodhimi dhe kopjimi i këtij materiali pa autorizim