Rrëfimi i fundit i Pagarushës / “Exclusive”- Homazh për artisten e madhe që u nda nga jeta në moshën 86-vjeçare

In Memoriam për Artisten e Madhe, Nexhmije Pagarusha, e cila u nda nga jeta dy ditë më parë në moshën 86-vjeçare.

“Exclusive” sjell sonte intervistën e fundit që “Bilibili i Kosovës” dha për Top Channel, 4 vite më parë, një rrëfim për karrierën e gjatë artistike dhe disa prej këngëve më të njohura që do ta mbajnë atë gjallë gjatë.

Top Channel

REKLAMA
loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.