Jehó, Top Channel vjen me një Festival të ri për muzikën shqiptare

Top Channel do të realizojë një festival të ri dedikuar muzikës shqiptare. Jehó është një festival kënge, kushdo artist ose grup që ka një këngë të kompozuar dhe të pa publikuar më parë mund të marrë pjesë.

Festivali është konceptuar të jetë një pasqyrim i muzikës që bëhet sot me rrymat e reja: “HIP HOP, RNB, DANCE HALL, AFROBEAT, REGATONE”, të cilat janë rrymat më në “TREND” sot dhe janë shumë prezente në rrjetet sociale si “FACEBOOK INSTAGRAM ,SNAPCHAT”. Performancat e artisteve janë konceptuar si një mix midis këngës, baletit dhe imazhit që transmetohet në Led Wall për ta bëre jo thjeshtë një “GARË” muzike po dhe “STILI”.

Prezantimi i këngëtarëve të rinj do të fillojë nga sot në brendësi të programit ‘E Diell’ në prezantim e Fjoralba Ponari dhe gjykimin e panelit të jurisë Alit Doda, Megi Pojani dhe Kledi Bahiti.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.