RTSH digjital tani edhe në fshatrat më të thellë

6 transmetuesit që përçojnë sinjalin digjital të RTSH në qarkun e Beratit, kanë përmirësuar ndjeshëm cilësinë e transmetimit të paketës së kanaleve të Televizionit Publik Shqiptar. Pas vendosjes se transmetuesve ne Kodrën e Zgrobonjës në Poliçan, në Bogovë dhe në Vërzhezhë të Skraparit, të gjithë banorët e kësaj zone, do të mund të ndjekin me cilësi maksimale transmetimi, ndeshjet e Botërorit, por edhe programet e tjera që ofrojnë kanalet e paketës digjitale të RTSH. Reportazhi është përgatitur nga gazetari Norel Zaimi dhe operatori Ogert Peza.

REKLAMA
loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.