Rudina Magjistari 25 vite më parë | FOTO & VIDEO

Ishte viti 1991, kur Rudina Magjistari prezantoi “Festivalin e Këngës 1991”, një ndër festivalet më të njohura dhe më popullore të asaj kohe, i cili për herë të parë do të ishte i lirë në krijimtarinë dhe repertorin që do të shfaqte.

Në atë kohë, moderatorja e njohur e ekranit do të shfaqej përpara shikuesëve netëve të Dhjetorit me pamjen e saj origjinale por dhe mjaft simpatike.

Rudina Magjistari e nisi karrierën e saj në televizion që kur ishte adoleshente, përpara viteve ’90. Sot, ajo ruan ende të njëjtën ëmbëlsi përpara ekranit, në emisionin e saj të pasdites në Klan, “Rudina” i cili është një ndër programet më të ndjekura në fashën e pasdites në ekranin shqiptar./IMAlbania.com/