“Shameless” përgatitet për sezonin e 7 | TRAILER

Seriali amerikan “Shameless”, pas mbarimit të sezonit të tij të 6, mjaft të suksesshëm në Shtet e Bashkuara, tashmë është konfirmuar për një sez9n të ri.

I nominuar për çmimet Emmy disa herë rresht në disa kategori, “Shameless” i cili transmetohet në kanalin Showtime, ka publikuar trailerin e ri të sezonit të 7.

shameless__pr_ad

Shameless është prodhuar nga Bonanza Productions në bashkëpunim me John Wells Production dhe Warner Bros. Television dhe me drejtues ekzekutiv John Wells, Nancy M. Pimental, Christopher Chulack, Krista Vernoff, Etan Frankel dhe Sheila Callaghan.

Episodi i parë i sezonit të 7 të Shameless do të jetë më 2 Tetor, primetime në ShowTime TV.

REKLAMA
loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.