Shawn Mendes së shpejti vjen me “In Wonder”, dokumentarin e tij në Netflix

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Shawn Mendes këngëtari i njohur dhe menaxheri i tij prej një kohe i gjatë Andrew Gertler kanë bashkëpunuar me Netflix për të publikuar “IN WONDER” globalisht në 23 nëntor.

Dokumentari do të jetë një portretizim i jetës së Mendes, duke filluar që nga hapat e parë të udhëtimit të tij në botën e muzikës.

“IN WONDER” është prodhuar nga Andrew Gertler, Shawn Mendes dhe Ben Winston.

Ky njoftim i artistit vjen në prag të albumit të ardhshëm të Mendes i titulluar “Wonder”.

 

Shawn, në partneritet me Fondacionin e tij Shawn Mendes (SMF), gjithashtu kohët e fundit njoftoi një çmim zyrtar të ri vjetor TIFF në festival, i cili i jepet një kineasti në zhvillim ose të ri për përsosmëri në krijimin e një filmi që përqendrohet në çështjet botërore dhe të rëndësishme për rininë e sotme

IMAlbania.com

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar informacioneve rreth TELEVIZIONIT duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar SERIALEVE TURKE duke klikuar këtu!