Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

SHOWTIME ka njoftuar sezonin e 11-të dhe të fundit të serialit komik SHAMELESS  i cili do të fillojë episodet premierë të Dielën, 6 Dhjetor në orën 21:00 sipas orës amerikane.

SHAMELESS, që fillimisht u shfaq në dimrin e vitit 2011, renditet si komedia numër 1 e rrjetit dhe seriali me jetëgjatësinë më të madhe por dhe që ka audiencën më të re të nga të gjitha serialet e SHOWTIME.

Sezoni 10 i SHAMELESS transmetoi finalen e tij më 26 janar dhe pati mesatarisht 5.7 milion shikues të përjavshëm nëpër platforma.

Sezoni i fundit i SHAMELESS gjen familjen Gallagher dhe South Side në një udhëkryq, me ndryshimet e shkaktuara nga pandemia COVID, gentrifikimi dhe plakja për t’u pajtuar.

Ndërsa Frank (William H. Macy) përballet me vdekjen e tij dhe lidhjet familjare në vitet e e tij të këqija të shkaktuara nga alkooli dhe droga, Lip (Jeremy Allen White) lufton me mundësinë për t’u bërë kreu i ri i familjes.

Të sapomartuarit Ian (Cameron Monaghan) dhe Mickey (Noel Fisher) po zbulojnë rregullat dhe përgjegjësitë e të qenit në një marrëdhënie të përkushtuar ndërsa Deb (Emma Kenney) përqafon individualitetin e saj dhe të qenurit një nënë e vetme.

Carl (Ethan Cutkosky) gjen një karrierë të re të vështirë që ka të bëjë me çështjet ligjore dhe Kevin (Steve Howey) dhe V (Shanola Hampton) luftojnë për të vendosur nëse ia vlen të luftosh një jetë e vështirë në South Side.

Seriali ka patur një sukses gjithashtu dhe në vendet Evropiane. Për disa sezone ai është transmetuar dhe në kanalet e platformës Digitalb.

IMAlbania.com

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar informacioneve rreth TELEVIZIONIT duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar SERIALEVE TURKE duke klikuar këtu!