Shef Renato vjedh recetat?!

Të gjithë tashmë e njohim shefin e kuzhinës Renato Mekollin, një nga anëtarët kryesorë të jurisë së “Master Chef” por gjithashtu drejtues i një shkolle gatimi të hapur së fundmi në Kryeqytet.

Është e pamundur që mos ta kemi parë të paktën njëherë profilet e tij në rrjetet sociale ku shpesh na bën që “të lëpijmë gishtat” virtualisht me fotot e gatimeve të tij që poston.

Por a janë vërtet këto foto gatimet e bëra nga dora e Renatos? Në redaksinë e Info Media Albania, kanë mbërritur disa materiale të besueshme që vërtetojnë se disa postime të tij përkatësisht në Instagram, nuk janë vërtet të realizuara nga vetë ai, madje janë foto të shkarkuara nga faqe të ndryshme online të gatimit.

Ne kemi arritur që të sigurojmp disa screenshot që për momentin nuk rezultojnë të jenë ekzistuese në profilin e Renatos në “Insta”, ku shfaqen foto të  disa gatimeve të cilat nga plani i fotografisë dhe nga ngjashmëria e paimagjinueshme janë vjedhur nga bloget online të kulinarisë.

image

image

Info Media Albania | Nuk lejohet kopjimi dhe riprodhimi i këtij materiali pa u marrë më parë miratimi nga Redaksia (info@imalbania.com)!

REKLAMA
loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.