Shën Valentini po afron dhe Sky ka një dhuratë për të gjithë shikuesit

Sky Deutschland, një prej kompanive më të mëdha transmetuese në Gjermani edhe këtë Shën Valentin do të sjelli kanalin special për të gjithë romantikët, por dhe për ata që natën e çifteve kanë vendosur ta kalojnë vetëm para ekranit.

Sky Cinema do të kthehet në Sky Cinema in Love, duke transmetuar nga 8 – 14 Shkurt 2019, filmat më të mirë romantik të dekadave të kaluara.

Në një videotekë prej 50 filmash, Sky Cinema do të transmetojë dhe filmat më të njohur si “Maid in Manhattan”, “Message in a Bottle”, “50 First Dates” dhe “Fifty Shades Freed”.

Shumë filma do të jenë gjithashtu të aksesueshëm dhe në VOD por dhe shërbimin streaming Sky Ticket./IMA/

REKLAMA
loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.