Shuma marramendëse e buxhetit të Netflix për vitin e ardhshëm

Në aktivitetet e MIPCOM, Netflix ka njoftuar sot se tashmë ka caktuar një buxhet prej 8 bilion dollarësh për vitin 2018, në prodhimin e serialeve origjinale dhe si distribucionin e tyre tek palët e treta.

Lajmi vjen pas publikimit të të ardhurave të tre mujorshit të tretë, të cilat kapnin një bilanc prej 11 miliard dollarësh në vit në total.

Netflix është prodhuesi serialeve që tashmë kanë shënuar rekord shikueshmërie si House of Cards, Orange is the New Black, Narcos dhe Stranger Things./IMA/

REKLAMA
loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.