Si ta quaj këtë dashuri/ Anxhali bie në kurthin e Sham, ajo e humb bebin, ja ç’do ndodhë nesër

Anxhali shkon në dhomë duke menduar se Sham është aty. Ajo është zbathur dhe shkel në copat e thyera të xhamit. Sham është fshehur dhe sheh Anxhalinë. Ajo lëndohet shumë dhe këmbët i bëhen me gjak por përsëri vazhdon të kërkojë për Shamin. Garima dhe halla kthehen në shtëpi. Anxhali nuk e gjen Shamin në dhomë dhe del. Ndërkohë Kushi po kërcen me NK. Anxhali po kalon pranë telave elektrikë. Ajo pëson shok dhe bërtet. Të gjithë tremben kur e shohin. Anxhali bie nga shkallët. Arnav dhe të tjerët vrapojnë drejt saj dhe e çojnë me urgjencë në spital. Doktorët e fusin Anxhalinë në sallën e operacionit. Të gjithë presin të shqetësuar. Doktori del dhe thotë se i vjen keq por fëmija nuk mundi të shpëtojë. Të gjithë nuk arrijnë ta besojnë këtë dhe janë të tmerruar. Doktorët e çojnë Anxhalinë në një dhomë tjetër. Ajo është pa ndjenja. Gjyshja është e shqetësuar sesi do i thonë Anxhalisë këtë lajm të hidhur. Të gjithë shkojnë në dhomën e Anxhalisë përveç Arnav. Anxhali zgjohet dhe i sheh të gjithë të mërzitur. Ajo i thotë se është mirë por të gjithë janë të shqetësuar. Anxhali pyet çfarë ka. Manorama nis t’i thotë për beben por Anxhali thotë se bebi është mirë. Të gjithë janë të mërzitur dhe qajnë. Kushi i thotë Anxhalisë se e humbi bebin. Anxhali refuzon ta pranojë. Ajo sheh Arnavin duke qarë tek dera dhe i thotë Kushit t’i tregojë Arnavit që bebi është mire shkruan revistawho.com. Anxhali nuk do ta besojë por më pas vë dorën në bark dhe fillon qan me ngashërim. Të gjithë e përqafojnë dhe mundohen ta qetësojnë. Arnavit nuk i bën zemra të futet në dhomë. Kushi shkon tek ai dhe i thotë se Anxhali ka nevojë për të tani. Arnav thotë se nuk ka forcë ta shohë Anxhalinë në atë gjendje. Infermierja thotë se Anxhali ka humbur shumë gjak kështu që natën do e kalojë në spital. Të gjithë largohen përveç gjyshes dhe Kushit me Arnavin. Arnav është shumë i mërzitur dhe fajëson veten. Kushi i thotë se nuk është faji i tij që ndodhi kjo. Arnav thotë se ai nuk mund ta mbrojë Anxhalinë kur Sham e tradhtoi dhe sot Anxhali është në këtë gjendje. Arnav kujton incidentin kur i vdiqën prindërit dhe thotë se edhe atëherë nuk mundi të bëjë gjë. Ai i tregon Kushit që babi i tij kishte një femër tjetër dhe kur mamaja e mori vesh vrau veten. Babai kishte fajësuar veten dhe kishte bërë vetëvrasjë gjithashtu. Arnav i thotë Kushit se Sham i kujton babain sepse ai e tradhtoi Anxhalinë ashtu si baba tradhtoi mamanë. Kushi e përqafon Arnavin dhe mundohet ta qetësojë. Ai është shumë i mërzitur dhe qan./revistawho.com