SI TA QUAJ KËTË DASHURI | Ja se çfarë rezervon episodi i fundit për të gjithë shikuesit! // SPOILER

Kushi i përgjigjet të gjitha pyetjeve të jurisë saktë. Gjithashtu edhe familjarët përgjigjen saktë. Arav i thërret Kushit “mami”. Ajo emocionohet dhe e përqafon. Kushi e kalon këtë fazë me sukses. Arnav shkon e puth Kushin në faqe. Kushi i thotë se dikush mund t’i shohë por Arnavit nuk i intereson. Një nga modelet i sheh dhe mendon se Kushi e ka bërë Arnavin për vete që të fitojë konkursin.

Ajo nga inati i tregon të gjithëve fotot e Kushit dhe Arnavit bashkë. Të gjithë habiten. Modelja thotë se Kushi duhet të përjashtohet nga konkursi. Arnav i thotë “Mjaft” dhe tregon se Kushi është gruaja e tij. Ai i kërkon falje jurisë që nuk e tha këtë më parë por donte që Kushi të bënte diçka vetë pa ndihmën e tij. Juria vendos që Kushi ta vazhdojë konkursin ndërsa Arnav thotë se nuk do të votojë në finale sepse kështu do ishte e drejtë. Kushi kthehet në shtëpi.

Ajo është e mërzitur por Arnav e qetëson dhe i thotë se ai është me të përgjithmonë shkruan revistaëho. Kushi bëhet gati për finalen e konkursit. Në pjesën e parë modelet duhet të vishen me veshje tradicionale indiane por Natasha nuk pranon dhe del në pasarelë me veshje moderne. Juria merr në pyetje Natashën dhe më pas Amritën.

Pas tyre është radha e Kushit. Ata e pyesin Kushin kush është më e rëndësishme për të familja apo fitorja. Kushi përgjigjet fitorja. Ata e pyesin kush është më e rëndësishme për të besimi apo dashuria dhe Kushi përgjigjet “Dashuria është besimi im”. Juria pyet Kushin çfarë do bënte nëse do kishte vetëm 24 orë jetë. Kushi jep një përgjigje që i gëzon të gjithë familjarët e saj pasi tregon se në 24 orë do kalonte kohë me ta. Të gjithë emocionohen nga fjalët e Kushit.

Juria e shpall Kushin fituese të Miss India. Shkruan revistaëho. Kushi gëzohet shumë. Arnav emocionohet. Kushit i vendosin kurorën. Ata kthehen në shtëpi. Arnav surprizon Kushin me një tortë ku shkruhet urime. Kushi i thotë Arnavit se ai është forca e saj. Ata kujtojnë momentet e kaluara. FUND