Si ta quaj këtë dashuri / Sham rikthehet, Anxhali e fut në shtëpi fshehtas, ja ç’do ndodhë nesër

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Arnav pyet Anxhalinë nëse i ka pirë ilaçet por ajo i thotë jo. Arnav shkon të marrë ilaçet. Ndërkohë dikush po ndërron ilaçet dhe largohet me shpejtësi. Arnav merr ilaçet dhe ja jep Anxhalisë.Ajo nuk ndihet mirë. Sham e sheh këtë nga kamerat dhe qesh. Arnav dërgon një infermiere në shtëpinë e hallës që të kujdeset për babain e Kushit në mënyrë që Garima të marrë pjesë në rituale. Garima thotë me vete se s’duhet ta fshehë më dhe duhet t’i tregojë Kushit. Kushi falenderon Arnavin për infermieren. Ata flasin në telefon dhe grinden kush do e mbyllë i pari. Në mëngjes Arnav thotë se do shkojë në tempull të takojë Kushin sepse është atje me familjen. Gjyshja thotë të shkojnë të gjithë sepse do që të takojë mamanë e Kushit. Familja Raizada nisen për në tempull përveç Anxhalisë e cila thotë se do takojë një shoqe. Ata arrijnë në tempull. Garima sheh gjyshen e cila është me sy mbyllur duke u falur. Garima largohet pa e parë gjyshja shkruan revistawho.com. Familjet takohen por Garima nuk është. Halla i thotë Kushit ta telefonojë. Kushi telefonon Gariman dhe ajo i thotë se po shkon në shtëpi sepse harroi t’i thoshte infermieres për ilaçet. Arnav hyn brenda në tempull dhe i habit të gjithë. Ai dhe Kushi bëjnë ritualet. Anxhali ndërkohë kthehet në shtëpi dhe duke qenë se nuk ka njeri fut dikë brenda. Ajo i thotë se tani mund të flasin të qetë. Ai person është Sham. Anxhali i thotë se do që të jetë pranë tij dhe të mos ndahen. Sham i thotë do do që të kujdeset për të dhe bebin e tyre. Anxhali i thotë se do donte të mos takoheshin më në fshehtësi siç janë takuar së fundmi dhe Sham i thotë se do donte që Arnav ta kuptonte që e ka gabim dhe gjithkush ta di të vërtetën./revistawho.com