Sky do të lancojë katër kanale të reja filmi

Transmetuesi gjerman me pagesë  Sky Deutschland do të nisë katër kanale të reja për filma në 18 muajt e ardhshëm.

Sky Crime do të shfaqi programe ndërkombëtare të të filmave krim, ndërsa Sky Nature do të shfaqë dokumentarë të natyrës dhe kafshëve nga e gjithë bota. Sky Comedy do të transmetojë seriale komedi gjermane dhe ndërkombëtare, dhe Sky Documentaries do të paraqesë dokumentarë dhe prodhime origjinale të Sky që mbulojnë sportet, historinë dhe biografitë.

Në të njëjtën kohë, Sky Deutschland njoftoi se ka zgjeruar marrëveshjet e saj për të drejtat e filmave me studiot e Hollywood dhe kompanitë  gjermane të produksionit Kostandin dhe Tobis.

Marrëveshja për kanalin Discovery Channel është rinovuar gjithashtu.

InfoMedia Albania