Sokol Balla sqaron publikun pse emisioni filloi sot sezonin e ri “Real Story”!

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Ka nisur sot në prime time emisioni politik dhe aktualiteti “Real Story” i gazetarit Sokol Balla.

Vonesa e rinisjes së emisionit “Real Story” nxiti aludimet në disa media për arsyet, duke e lidhur disa edhe me largimin e moderatorit Sokol Balla nga “News 24”.

Por asnjë nga ‘lajmet’ që qarkulluan nuk kanë goditur në shenjë! Ky i fundit vendosi që në emisionin e tij të parë ne sezonin e ri ta nisë duke sqaruar arsyen e vërtetë, që lidhet me ndërtimin e studios së re.

“Kjo studio është arsyeja e vetme që kam vonuar nisjen e këtij emisioni. Ndryshe nga çfarë thonë kalemxhinjtë. Në sfidën me të vërtetën kam besuar gjithmonë tek drejtësia”, tha gazetari Sokol Balla.

Dyshimet nisën pasi javën e kaluar rinisën emisionet kryesore të darkës.