Sondazhi IPR Marketing : TV Klan është televizioni më i ndjekur në vend!

Të dhënat vinë nga sondazhi i IPR Marketing që u publikua mbrëmjen e sotme në emisionin Tonight Ilva Tare, i pari sondazh mbi tregun mediatik.

Monitorimi është bërë përgjatë katër muajve, prill-korrik 2017.

Kampioni: Janë pyetur 2000 persona përmes telefonatave.

 

Presidenti i IPR Marketing Antonio Notto nënvizoi rëndësinë e këtij sondazhi dhe faktin se në Shqipëri është i pari i këtij lloji.

Antonio Notto: Sikurse ju e dini nuk kemi frikë apo merak për të bërë sondazhe politike, merreni me mend sa frike mund të kemi të bëjmë sondazhe për televizionet.Është e hera e parë në Shqipëri që kryhet ky sondazh. Në këtë mënyrë mund të kemi një ide të rëndësië, peshës jo betëm të televizioneve por dhe programeve dhe drejtuesve të programeve.

Antoni Notto shtoi më tej se: Kampioni përfaqësues është përfaqësues i të gjithë popullsisë shqiptare, nga qendrat urbane në fshatra. Popullsia është ndarë sipas gjinisë, moshës dhe vendbanimit.E njëjta metodologji si ajo e zgjedhjeve.

Publikimi i sondazhit minutë pas minute

Pyetjes “Shihni në mënyrë të vazhdueshme televizion?”88% e të anketuarve i janë përgjigjur: Po çdo ditë ose pothuajse çdo ditë.

Të pyetur nëse  Në muajin e fundit ju ka ndodhur të shihni qoftë dhe rastësisht…?Anketuesit janë përgjigjur. 83% kanë parë TV Klan, 80% Top Channel, 77% Ora News, 72% Vizion Plus,63% TVSH,  60% News 24, 57% ABC News dhe 50% Report TV.

REKLAMA
loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.