Sot në “Sarasvatiçandra” -22/04/2016

Familja Kumudit shkojne ne internet per te folur me dhendrin dhe gezohen kur shohin Saras. Ata i thone Kumudit te flase me Saras por ajo kerkon te flas vetem me te. Familjaret largohen.
-Kumud ulet me fytyre kunder Saras dhe i bertet atij per letren. Ajo i thote atij te vije dhe tja thote vet babait te saj po pati guxim.
-Saras eshte ne nje dileme te madhe.
-Kumudi i thote Kusumit se Saras do vije per te thene Jo.
-Kumudi i thote mamase se enderra e babait eshte shkaterruar. Mamaja i thote se e ka lexuar letren dhe e keshillon ti tregoje babait sepse ai do e mbeshtese.
-Saras dhe shoku i tij kerkojne Kumudin ne facebook. Saras sheh poezine e Kumudit dhe vendos ta takoje ate.
-Saras shkon ne shtepine e Kumudit. Te gjithe gezohen kur e shohin ate. Kumudi fshihet.

 

Marrë nga Sarasvatiçandra – TV Klan

REKLAMA
loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.