Sot në “Stina e Qershive” – 29/02/2016

Ëjkyja dhe ekipi i saj marrin përgëzimet për punën që kanë bërë.  Për Ajazin nuk është periudhë e mirë, ai nuk është i përqendruar te puna e tij. Ndërkohë që Mete përpiqet të bindë klientët, ata vendosin të ndërpresin marrëdhëniet. Lajmi surprizë se Ëjkyja do të shkojë në Itali shkatërron mbrëmjen. A do të rrezikohet lidhja e tyre?

REKLAMA
loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.