Star TV në shtator sjell një serial tjetër me aktorët e preferuar të Shqiptarëve

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Nuk mund të besohet kurrë vera tashmë pa praninë risive që televizioni turk do të sjellë përsa i përket serialeve. Mardhënia e ngushtë që tashmë fansat e serialeve, kanë lidhur me prodhimet turke e kanë bërë të pandashme edhe informacionet nga serialet turke.

Sëfundmi, kanali i mirënjohur për serialet Star Tv në Turqi do të sjell një tjetër prodhim me aktorët më të preferuar turk, protagonist në serialet e transmetuar nga Tring. I titulluar “Perla e Zezë” (“Siyah İnci”), seriali do të ketë protagonist aktorët Hande Erçel, Tolgahan Sayışman dhe Berk Hakman.

Me premtimin se nuk do ndahen kurre, dashuria e Hazal dhe Kenan’it qe jetojne në nje qytezë të vogël në Egje, do të ndryshojë dhe jeta e tyre do te ndryshoj tërësisht pas ardhjes se Vural’it dhe qëllimeve te tij për të fituar Hazalin./IMA/

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar informacioneve rreth TELEVIZIONIT duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar SERIALEVE TURKE duke klikuar këtu!