Starton sezoni i katërt i “Lufta e Nuseve”, programi ndryshon ditën e transmetimit | VIDEO

Rikthehet “Lufta e Nuseve”, në Televizionin Klan. Edicioni i katërt vjen me emocione të forta. Histori të vërteta që do t’ju mbajnë frymën pezull. Programi që mbajti mbërthyer teleshikuesit do të vijë me 5 edicione të reja.

Show nis në 19 Shkurt në orën 20:50 – 21:55 dhe do të transmetohet në Tv Klan & KlanHd.

Dasma mbresëlënëse. Tradita e kultura nga vende të ndryshme. I vetmi reality-show ku dasma kthehet në një garë të ëmbël me çmimin e madh nga Sava Tours.

Ky format është transmetuar me mjaft sukses në Angli, SHBA, Australi, Francë, Gjermani, Itali, Finlandë etj.

Gara konsiston në 4 elementet kryesore që janë:

  • Fustani 1 – 10 pikë
  • Vendi 1 – 10 pikë
  • Ushqimi 1 – 10 pikë
  • Atmosfera 1 –  20 pikë

/tvklan.al

REKLAMA
loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.