Riza kujton të shkuarën e aksidentit, ja se çfarë do të ndiqni javën e ardhshme në “Xhesuri dhe e Bukura”

Fygen nuk pranon të hajë ose të pijë asgjë sepse mendon se po i japin shumë ilaçe në mënyrë që t’i bëjnë keq Xhesurit.

Prokurori përpiqet të kuptojë se përse Mihriban ka dashur të bisedojë me Rizain në kohën kur ky i fundit ka qënë në burg.

Cili është dyshimi që ngre Xhesuri?

Riza shkon në vendin e aksidentit duke kujtuar të shkuarën. Cili është qëllimi i tij?

Syhan përpiqet të gjejë lidhjen mes Rizait dhe babait të saj.

Banu është e mërzitur me Bylentit. Çfarë e shqetëson atë?

REKLAMA
loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.