Syfy anulon ‘Dominion’

Seriali ‘Dominion’, i cili sapo përfundoi sezonin e dytë në televizionin amerikan Syfy, është anuluar.

‘Dominion’ me producent Vaun Wilmott, bazohej në personazhet e filmit Legion, ai fliste për një periudhë postlufte pas 25 vjetësh të shkaktuar nga ushtritë engjellore dhe njerëzve.

image

“Udhëhequr nga Vaun ëilmott, i punuar me pëkushtim dhe talent nga ana prodhuesve, shkrimtarëve dhe nga gjithë ekipi ,Dominion ishte një prodhim i mirë dhe shumë ambicioz dhe mjaft tërheqës për shikuesit” tha Syfy në një deklaratë. “Ne, falënderojmë ata, si dhe partnerët tanë prodhues Universal Cable Productions, Bold Films dhe  Films Africa.”

Nëse ju dëshironi për ta riparë këtë serial mos nguroni Syfy i ka lançuar qto në internet, mund ti shihni kur të doni dhe sa herë të doni!

©IMA/J.Kasaj

REKLAMA
loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.