Tatuazhet e rinj të Bella-s janë aq elegantë sa do t’ju zgjojnë dëshirën për t’i kopjuar!

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Nëse kishit një mendje për të bërë një tatuazh minimalist, por s’dinit çfarë, hidhni një sy nga Bella Hadid. Zgjedhja e fundit e Bella-s ishin dy tatuazhe fare minimaliste, por sigurisht simbolizonin diçka për të.

Siç duket, shkrimet në krahun e modeles janë në gjuhën arabe dhe lexojnë “të dua” dhe “dashuria ime”. Tatuzhet e reja janë po aq delikatë sa dhe të tjerët që gjënden në trupin e saj.

Një krah fare i vogël sipër thembrës

Tatuazhet e rinj të Bella-s janë aq elegantë sa do t'ju

…dhe në trëndafil po aq minimalist!

 

Tatuazhet e rinj të Bella-s janë aq elegantë sa do t'ju

Për ide tatuazhesh minimaliste, Bella Hadid ju frymëzon mjaftueshëm!